tisdag 11 oktober 2011

Roslagsleden - en härlig höstaktivitet

Tänk att vi har fyra årstider, alla med sin charm och sina aktiviteter. Nu när hösten är här med  färgrikedom och hög, klar luft drar man gärna ut på vandring. Roslagsleden bjuder på närmare 19 mils vandring från Danderyd till Grisslehamn. Den avslutande delen går längs klippkust och gammelskog vid Ålands hav och har generös havskontakt. Den vackraste delen, i vårt tycke. Storslagna vyer blandas med Bullerby-idyller och kulturskatter. Man brukar räkna med en vandringstakt på 5 km i timmen och leden kan även vandras från norr till söder. Runt träden finns orangemålade band och med regelbundna mellanrum finns pilar och skyltar.


Följ pilarna och du får en oförglömlig vandring i vacker natur
I Svenska Dagbladets bilaga "Resor" fanns nyligen ett vackert reportage från en höstvandring utmed leden. Artikeln hittar du här  Guide till Roslagsleden



Så boka in dig för en weekendvandring. Vi erbjuder skönt boende med god frukost. Avsluta dagen i vår vedeldade bastu eller en skön avkopplande massage.... och den bästa motionen är ju, som bekant, den som blir av. Välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar