tisdag 7 juni 2011

När som helst och många gånger

Weekend med tjejerna är ett återkommande tema hos oss på Mats Persgården. Vi tjejer, önskar oss gärna många av dessa helger eller hur?     ( Och säkert killar med för den delen...) Några av våra tjejgäng har besökt oss ett tiotal gånger och gjort det till sin årliga tradition.

Jisses vilket väder kristihimmelsfärdshelgen bjöd på! Ett härligt tjejgäng från Stockholm fick verkligen full pott i dagarna tre. De startade med picknick i hamnen och här på gården stod kaffebordet dukat med rabarberkaka vid ankomsten. Alla tjejerna hade varsin skön massagebehandling inbokad hos Lillis Skärgårdshälsa. De grillade sin egen middag på uteplatsen och skratten hördes långt in i den ljusa juninatten. På morgonen stod vår ekologiska frukost uppdukad och den intogs i skolskenet. Lunchen avnjöts på Hotell Havsbaden. (Hotellets lunchbuffé kan varmt rekommenderas) Vid hemkomsten från Grisslehamn på eftermiddagen stod vårt afternoontea uppdukat i köket. Nybakande scones, morotskaka, chokladtårta och smarriga snittar.

More tea? Yes please!

När kvällen kom grillades det igen och därefter tände vi den vedeldade bastun. Juninätterna är svala i skärgården, så bastun verkande sitta fint. De sista gick från bastun kl 01.30....

En riktig njutarhelg. Visst blir man lite avundsjuk?

I gästboken står skrivet:
"Har haft en underbar helg här tillsammans med mina vänner. Sol, massage, bastu, god mat och massa annat mys. Bättre kan det inte bli"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar