söndag 18 december 2011

Ett slags skönare liv

Att läsa vår gästbok, tillhör de mer angenäma stunderna i  jobbet. Vissa gäster har kanske inte talets gåva men beskriver i gästboken de mest fantastiska upplevelser. När man som vi , bor året runt mitt i skärgårdsidyllen behöver man påminnas om den enastående förmånen att få leva och bo i en rofylld och vacker natur.

Några damer som gästade oss nyligen berättar i gästboken om sin "dos" av energi och vila, som de tog med sig hem till Uppsala:

"Trötta efter en arbetsvecka lämnar vi Uppsala fredag kl 17. I mörkret hittar vi fram till Mats Persgården som är vackert upplyst. Efter ett varmt välkomnande intar vi en fantastisk skaldjursbuffè. Mätta och glada går vi ut för att hitta bastun som är uppvärmd för oss. Facklorna visar vägen. Efter en god natts sömn och en vackert framdukad frukost, vandrar vi på rad ner till Lillemor för att ta det av "Skärgårdshälsan" Vi återvänder nu utvilande och fulla av energi. Ett stort tack........."
Glädjande nog kan vi fylla på energi och vila till gäster året runt. Våra sköna weekendpaket kan bokas alla dagar i veckan. "Vintermys i gårdssvit" passar perfekt för dig som söker skön avkoppling, tystnad och mys framför öppna spisen. Alla våra paket finns numera att boka online på Roslagswebben.

Roslagswebben  Vintermys i gårdssvit - online

Vintermys i snö - blir det månne någon vit vinter i år?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar