måndag 2 januari 2012

Vintermys i gårdssvit

Så här års är det skönt att krypa upp i sköna fåtöljen vid öppna spisen och mysa. Doften av björkved, en värmande dryck och en god bok - kan det bli bättre? Dagarna är korta och tystnaden lägger sig över gården redan på eftermiddagen. Då är vintermyset som bäst. Tid att "bara vara" och umgås med varandra.

Under hela vintern, veckans alla dagar ,erbjuder vi vårt populära boendepaket "Vintermys i gårdssvit". Många av våra gäster kombinerar det med en långpromenad i Grisslehamns vintriga och vackra fiskeläge. Paketet innehåller boende i vår 1700-tals gårdssvit, skaldjursbuffé, vedeldad bastu och sköna frottérockar och tofflor. Ett riktigt skämma-bort-sig paket!


Här i gårdssviten är vintermyset som bäst!



God sömn och sköna drömmar i våra sängskåp


Passa på att boka en vistelse. Priset är 1150:-/person. Ett tips är att boka långhelg, fredag till söndag. Nyttigt och njutbart. Pris 1750.-/person. En skön paus i en stressig tillvaro. Varmt välkommen!

Vill du ha fler tips, erbjudande och delta i utlottningar av boendepaket. "Gilla" oss på vår facebook-sida. Där kan du redan nu delta i utlottning av ett boendepaket med smörgåsbord.

Här finns Mats Persgården på facebook  Klicka här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar