söndag 19 februari 2012

Renovering pågår

I brist på skir grönska och söta små blommor, pågår just nu lustfyllda blommiga renoveringsprojekt inomhus. Vår "pigkammare" innanför köket skall förvandlas till ett blommigt, romantiskt gästrum i bästa Laura-Ashley-country-stil som passar vårt gästhus så bra.

Pigkammare före totalmakeover

Det blir säkert bra när det är klart..... oj, oj

Ut med det gamla och in med det nya. Lätt, luftigt och mjuka färgskalor blandas med lagom nötta möbler. Den vackra sängen, har sitt ursprung från Pargas på andra sidan Östersjön. En gåva från kära väninnan Lotta Segerros ( tack Lotta!) som blir perfekt. Vem kommer inte att sova gott i den här sängen?

Säng med patina, med plats för sköna drömmar


Tur att vi har händiga proffs i huset, nu går det äntligen undan
Renovering bidrar också till att städa ur den mörka årstiden och göra plats för våren som kommer snart. Vi tjuvstartar årstiden med söta små blomknoppar och skir grönska på tapeten. Vad tycks?


Och hur blev det? Följ den spännande fortsättningen " Total-makeover i Pigkammaren"

1 kommentar:

  1. Hejsan,
    så spännande. Detta rum känns optimalt för Laura Ashley-stil, speciellt med fönstret och sängen. Och tapeten känns väldigt fint! Ska ni lägga golv också?

    Jag jobbar på Byggla.se. Där kan ni visa upp er renovering, se hur andra renoverar och bli inspirerade. Vill ni få tips och råd eller tips på hur man enklast lägger golv är Byggla perfekt- där samlas både proffs och nybörjare. Tycker du det låter bra kan du maila mig på vendela@byggla.se så berättar jag mer. Då kan du även få ett litet tack :)
    Lycka till med rummet!
    Mvh
    Vendela på Byggla

    SvaraRadera