fredag 24 februari 2012

Våren runt knuten- njut av vintern

Oavsett om man gillar vintern eller inte, så är det något speciellt med de första vårtecknen. Visst ger snösmältning, takdropp, milda vindar och de första små snödropparna en alldeles speciell inverkan på humöret och välbefinnandet. Titta bara på dessa frusna, vita små knoppar som letat sig upp i snön vid söderväggen.

Komsaa, komsaa våren!

Steg för steg närmar vi oss skiftet mellan vinter och vår. Om några veckor infaller vårdagjämningen. Nyligen fångade vi upp den vackraste av februaridagar med kameran. Ett soldränkt skådespel i Grisslehamns yttre och inre hamn. Bilder att njuta av.






Till dig som längtar ut i skärgården vill vi berätta att vårt paket "Vintermys i gårdssvit"  finnas att boka fram till den 15 april.

Nu är det dags att packa bilen och fira sportlov i vackra Tänndalen. Likt små lemurer kommer vi att stå vända mot fjällsolen och njuuta. Väl hemma igen laddar vi för nya  vårtecken;  Vildmarksmässan 8-11 mars, där Bike and Hike Roslagen ställer ut tillsammans med Visit Roslagen. Välkommen att besöka oss i monter A:G 130.

Du vet väl att du hittar Mats Persgården även på Facebook? Bli ett fan och ta del av erbjudanden, utlottningar av boendepaket, nyheter och uppdateringar. Gilla här  Mats Pergården på Facebook



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar