fredag 23 mars 2012

Gladare påsk på cykelsadeln

Nu kommer våren smygande med allt härligt den för med sig. Sol , grönska, ljus och värme - ett ypperligt tillfälle att ge sig ut i skärgården. Påskens ledighet stundar, och vi vill passa på att erbjuda ett härligt, aktivt påskerbjudande i cykelsadeln.

Under påskdagarna 5 april till 9 april kan du boka paketet "Påsk på Mats Persgården". I paketet ingår boende i dubbelrum, ekologisk frukost, cykel i två dagar inkl turförslag och karta. Vidare ingår vedeldad bastu och lunchmatsäck från frukostbuffen dag två, att ta med på din cykeltur. Pris per person i dubbelrum är 800:-/ person. Väljer du att bo i storstugan är priset 950:-/ person.


Vad kan vara skönare än att rulla igång våren och kombinera frisk luft med ett skönt boende. Dessutom öppnar Grisslehamns butiker och caféer upp, som tagit en vinterpaus. Planera in ett smakrikt besök på Singö Choklad & Café eller på Café Bagarboden. Trampa runt till sevärdheter och platser med vidunderlig utsikt.

Kanonberget vid yttre hamnen, milsvid utsikt över Ålands hav

För din middagsplanering finns i Grisslehamn och närområdet flera restauranger att välja på. Gillar du att frossa i skaldjur finns vår läckra skaldjursbuffe från Fiskhandlare Buhre att beställa. Förbeställs och finns på plats för att avnjutas här i vår matsal.

Gladare påsk och varmt välkommen önskar vi på Mats Persgården!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar