söndag 11 november 2012

Made in Grisslehamn

Att konstnärer, författare och designers trivs bra i skärgården, råder det ingen tvekan om. Rofylldheten och de vackra omgivningarna har i alla tider inspirerat till konstnärliga uttryck.

Med havet inpå knuten skapar Grisslehamns-konstnären Anneli Asplund klimatneutrala, handmålade kort med en unik miljöprofil. Sånt gillar vi!


I hennes sortiment finns även brickor, pennor, disktrasor och handdukar. Allt handmålat och fantastiskt vackert! 100% swedish design, 100% made in Sweden och 100% eco friendly.





Anneli har bott många år i Australien och arbetat där för både H&M och IKEA, och har sedan några år tillbaka bosatt sig i Grisslehamn tillsammans med sin australiensiske make och barn. Annelis alster finns att köpa hos "Lotta i hamnen" vid hamnplan i Grisslehamn. På Annelis  hemsida finns även en liten webshop och där hittar du återförsäljare i hela landet. Anneko Design






Vissa av korten är tillslutna med ett fröband . Bara att trycka ner fröna till våren och vips har man härliga sommarblommor. Nu måste vi skynda oss och beställa årets julkort med eko-design. Blir det saffransbullar eller halmbockar i år ? 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar