måndag 26 november 2012

Roslagen lite från ovan

Att få tölta på islandshäst i Roslagsskogarna är en härlig vinteraktivitet. Massor av frisk luft och vackra vintervyer. I samarbete med Ortala Islandshästar erbjuder vi turridning med övernattning. Ridning sker i små grupper om 3-4 personer i skogarna nära Ortala Bruk vid Väddöviken. Jorun är din turledare och fika ingår i turen.

Joruns  islandshästar, redo att sadlas


Efter ridturen finns Mats Persgårdens vedeldade bastu redo att värma upp frostiga nästippar.  På morgonen serveras vår ekologiska frukostbuffé.  Kanske vill du stanna en stund på rummet före avresan med en god bok eller ta en promenad i våra vackra omgivningar.

I vårt ridpaket ingår; ridning 1,5 timme vid Ortala Islandshästar. Vedeldad bastu och boende i dubbelrum med frukostbuffé. Priset är 1050 kronor/person. Väljer du att bo i vår storstuga är priset 1200 kronor/ person.

Vill du ta med egen mat och äta på kvällen, erbjuder vi vårt frukostkök. Gillar du grekiskt, kan en varmrätt från Akilles Taverna förbeställas med souvlaki, tzatziki, örtkryddade potatisskivor och sallad. Maten avnjuter du i vår mysiga matsal under kvällen. Pris ca 175 kronor per person.

Grekiska grillspett smakar finfint efter ridturen och bastun

Ridning passar utmärkt året runt för gammal som ung.  Motion får man på köpet! Och glöm inte att alla våra paket kan köpas som presentkort. En perfekt julklapp att ge bort. Ring oss så berättar vi mer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar